Bemiddelingsbureau ZZP Zorg Overijssel

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

De zorg in Nederland staat onder druk. De vraag naar professionele zorgmedewerkers is groter dan ooit en de krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat zorginstellingen maar lastig aan goede medewerkers komen. Gelukkig kunnen wij hierbij van dienst zijn. Wij zijn Connected to Care. Als bemiddelingsbureau zzp zorg in Overijssel helpen wij jou met het vinden van de juiste zorgprofessional die bij jullie organisatie past. Neem vandaag nog contact met ons op en dan vinden wij een passende oplossing voor jouw zorgvraag.

Bemiddelingsbureau in de zorg Hoogeveen

Waarom een bemiddelingsbureau voor zzp zorg in Overijssel

Goede zorg staat of valt met de mensen die betrokken zijn. Om cliënten en patiënten de zorg te bieden die ze nodig hebben, zijn professionals nodig met hart voor de zorg. Mensen die niet alleen de kennis en ervaring hebben, maar de juiste instelling. Deze mensen vind je bij ons. Wij helpen jou met het vinden van de juiste persoon voor je zorginstelling. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een tijdelijke kracht of een langdurige aanvulling op jullie huidige team. Met een van onze professionals zorgen wij ervoor dat jullie de zorg kunnen leveren zoals je gewend bent. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we elkaar beter leren kennen en begrijpen.

Onze zorgprofessionals & specialisten

Wij hebben gespecialiseerde ZZP’ers in ons netwerk met verschillende specialisaties. Wij hebben zelf met name ervaring in de gehandicaptenzorg en (forensische) psychiatrie. 

De juiste professional voor elke zorginstelling in Overijssel

Wij begrijpen dat elke zorginstelling of zorgbedrijf in de provincie Overijssel uniek is. Elk met een eigen cultuur en werkwijze. Het is daarom ook ons doel als bemiddelingsbureau om een zzp’er aan te bieden die volledig aansluit bij jullie bedrijf. Door goed te kijken naar de behoeften en cultuur van elke organisatie weten wij precies wie er wel en niet past. Wij begrijpen dat zorgprofessionals inhuren verder gaat dan diploma’s en competenties. De zorg draait om mensen en een persoonlijke aanpak. Dankzij een vast netwerk aan zzp’ers kunnen wij voor elke hulpvraag van opdrachtgevers een bekwame zzp’er aanbieden die een toegevoegde waarde is op het bestaande team.

Zorgprofessionals Hoogeveen

Onze langetermijnvisie: hart voor de zorg

De zorg in Nederland kent steeds meer uitdagingen. Juist in deze tijd vinden wij het ontzettend belangrijk dat er mensen opstaan die het verschil kunnen maken. Wij geloven in mensen die hart hebben voor de zorg. Als bemiddelingsbureau zijn wij de schakel tussen gepassioneerde zzp’ers en zorginstellingen in Overijssel, Drenthe en Groningen die op zoek zijn naar de nodige versterking voor hun team. Door de juiste persoon op de juiste plek te zetten kijken we naar de lange termijn. Iedere persoon komt met zijn of haar eigen unieke kwaliteiten en vormt zo een bijdrage aan jouw organisatie.

Onze persoonlijke werkwijze voor zzp zorg in Overijssel

Kwalitatieve zorg wordt gekenmerkt door een persoonlijke werkwijze, waarbij de lijntjes kort zijn en er geen ruimte is voor onduidelijkheden. Het is precies deze werkwijze die ons onderscheidt van andere bemiddelingsbureaus. Wij begrijpen als geen ander de behoefte aan menselijk contact binnen de zorg. Daarom kijken wij zorgvuldig naar de hulpvraag van een organisatie en zoeken hier een passende oplossing voor. De zoektocht naar een zorgprofessional begint altijd met een goed gesprek, waarin we elkaar beter leren kennen. Wij willen graag een volledig beeld krijgen van jullie hulpvraag en de cultuur binnen jullie organisatie. Alleen dan kunnen wij iemand aanbieden die hierbij aansluit.

Kwalitatieve zorg begint met de juiste zzp’er

Om de mensen binnen jouw instelling de zorg te bieden die ze nodig hebben, is het belangrijk dat jullie team bestaat uit mensen met kennis en passie binnen hun vak. Als bemiddelingsbureau voor zorg in Overijssel zetten wij ons actief in om enkel en alleen zzp’ers aan te bieden die hier aan voldoen. Zo maken wij geen gebruik van actieve recruitment, maar werken wij binnen ons eigen netwerk. Zo zijn we er zeker van dat we samenwerken met mensen die de juiste instelling en achtergrond hebben. Zo bieden wij de juiste kwaliteit zorg die mensen nodig hebben. Kies ook voor zorg zzp in Overijssel en ontdek de mogelijkheden.

De voordelen van een bemiddelingsbureau voor zzp zorg in Overijssel

De zoektocht naar zorgprofessionals is vandaag de dag een grote uitdaging. De vraag naar personeel is groot en het aanbod is divers. Dit maakt het voor instanties ingewikkeld om medewerkers te vinden die niet alleen voldoen aan de hulpvraag, maar ook nog eens een waardevolle aanvulling zijn op het bestaande team. Als bemiddelingsbureau zzp zorg fungeren wij als brug tussen zzp’er en zorginstelling. Afhankelijk van wat jouw organisatie nodig heeft, hebben wij een betrouwbare zzp’er die van dienst kan zijn. Wij werken uitsluitend samen met gemotiveerde en gediplomeerde zorgmedewerkers die over de juiste ervaring beschikken. Wij houden de lijntjes graag kort en onze aanpak persoonlijk. Zo weet je zeker dat je zoektocht naar de juiste persoon voor de functie eindigt bij ons.

Connect met ons

Als bemiddelingsbureau voor zzp zorg in Overijssel brengen we jouw zorginstelling in contact met de geschikte professional. Wij houden graag de lijntjes kort en benaderen elke situatie op een doelgerichte en persoonlijke wijze. Zo weet je zeker dat je altijd een zorgprofessional vindt die bij jullie bedrijf of instelling past. Wil je meer weten over onze professionele zzp’ers of heb je vragen over onze dienstverlening als bemiddelingsbureau? Neem dan vooral contact met ons op. We staan je graag te woord om je verder te helpen met al je vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 0 401 25 43. Daarnaast kun je ons ook altijd mailen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Vind vandaag nog jouw zorgprofessional met een bemiddelingsbureau zzp zorg in Overijssel.

Laten we connecten?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf of instelling kunnen betekenen? Laten we kennismaken!

Laten we connecten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laten we kennismaken!