Bemiddelingsbureau ZZP Zorg Hoogeveen

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

De zorgvraag blijft stijgen en als zorginstelling is het belangrijk om hier snel op in te kunnen spelen. Het blijkt echter ook lastig voor zorginstellingen om geschikt personeel aan te trekken. Ervaar jij dit ook? Dan helpt Connected to Care jou als bemiddelingsbureau ZZP Zorg in Hoogeveen graag verder. Deel jouw hulpvraag met ons, zodat wij snel de perfecte match kunnen maken.

Bemiddelingsbureau in de zorg Hoogeveen

Waarom een bemiddelingsbureau voor zorg in Hoogeveen?

Als zorginstelling wil je altijd goede zorg kunnen leveren. Met een stijgende werkdruk onder het zorgpersoneel kan hier niet altijd aan worden voldaan. Door een bemiddelingsbureau voor zorg in Hoogeveen in te schakelen kan op zoek worden gegaan naar de perfecte match. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en gaan het gesprek aan met jou als opdrachtgever en bijvoorbeeld een mogelijk geschikte zzp verpleegkundige in Hoogeveen.

Vooral tijdens drukke periodes is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op zorgprofessionals en dat snappen we bij Connected to Care. Wij werken voortdurend aan het zoeken en bemiddelen van de juiste zzp’er voor jouw organisatie.

Onze zorgprofessionals & specialisten

Wij hebben gespecialiseerde ZZP’ers in ons netwerk met verschillende specialisaties. Wij hebben zelf met name ervaring in de gehandicaptenzorg en (forensische) psychiatrie. 

De juiste match tussen zorgprofessional en zorginstelling

We snappen dat kwaliteit in de zorg belangrijk is. Daarom beschikken wij over een groot netwerk van betrouwbare, vakkundige en enthousiaste zorgprofessionals. Door zorg te combineren met zzp in Hoogeveen dragen we bij aan continuïteit binnen jouw zorginstelling. Het is voor ons belangrijk dat de zorgprofessional qua persoon en werkwijze bij jouw organisatie past.

We werken zoveel mogelijk met zorgprofessionals die voor langdurige opdrachten beschikbaar zijn. Als zorgorganisatie werk je daardoor zoveel mogelijk samen met dezelfde zorgprofessionals wat ook fijn voor de cliënt.

Zorgprofessionals Hoogeveen

Een persoonlijke werkwijze met zorginstellingen én zzp'er

Ben je niet op zoek naar personeel voor alleen de opvulling van werkuren, maar juist naar mensen met een hart voor de zorg? Hier kunnen wij als bemiddelingsbureau ZZP Zorg in Hoogeveen voor zorgen. Geen zorginstelling is hetzelfde. Daarom stemmen wij ons aanbod zorgprofessionals zorgvuldig af op de hulpvraag. Wij willen jouw organisatie eerst graag leren kennen, zodat we begrijpen wat je uitdagingen zijn. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jullie behoefte ligt.

Zo garanderen wij als zzp begeleider in Hoogeveen kwaliteit

Een bemiddelingsbureau voor zorg in Hoogeveen die staat voor kwaliteit. Het is voor Connected to Care belangrijk dat de aandacht van onze zorgprofessionals ligt bij de cliënten en de organisatie. Doordat wij onze zorgprofessionals persoonlijk kennen, weten we precies welke professional bij jouw organisatie en bijbehorende hulpvraag past.  Een zorgprofessional die niet alleen over ervaring en de juiste competenties beschikt, maar die ook qua persoonlijkheid aansluit bij de cultuur van jouw organisatie. We werken alleen samen met gediplomeerde, gemotiveerde en ervaren zorgverleners uit jouw eigen regio.

Connected to Care als Bemiddelingsbureau ZZP Zorg in Hoogeveen

Het juiste personeel vinden is een grote uitdaging. Connected to Care komt uit de zorg en samen met onze zorgprofessionals willen we het huidige zorgsysteem verbeteren. Hoe we dit doen? Door de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Een mix tussen het bestaande team aangevuld met de flexibele schil van Connected to Care. Is er een bepaalde uitdaging op een afdeling? Langdurig ziekteverzuim? Of gewoon een kortdurende of langdurig formatie probleem? Is er inhoudelijk op team of cliëntniveau verbetering nodig? Connected to Care helpt je graag bij het vinden van de juiste oplossing.

  • In verbinding met zowel zorgprofessionals als zorginstellingen
  • Korte lijnen en persoonlijke contact
  • Onze zorgprofessionals zijn professioneel en beschikken over de juiste diploma’s en attitude

Connect met ons

Als bemiddelingsbureau voor zorg in Hoogeveen vinden we altijd de juiste zorgprofessional, voor iedere soort hulpvraag. Met onze doelgerichte en persoonlijke aanpak brengen wij in no-time de juiste mensen voor jullie op de juiste plek. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Je kunt ons telefonisch bereiken, via de mail of laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Laten we connecten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laten we kennismaken!