Bemiddelingsbureau ZZP Zorg Groningen

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering
Hoge werkdruk, stijgend ziekteverzuim, personeel dat de zorg verlaat en de instroom die achterblijft. Veel zorginstellingen ondervinden uitdagingen bij het inrichten van kwalitatieve zorg door een tekort aan personeel. Connected to Care is als bemiddelingsbureau ZZP zorg in Groningen dé matchmaker tussen zorgprofessionals en zorginstellingen. Met een persoonlijke aanpak gaan we niet voor een snelle oplossing, maar voor de match die echt werkt voor jou en je organisatie.
Bemiddelingsbureau in de zorg Hoogeveen

Het belang van een persoonlijke aanpak voor zorg ZZP in Groningen

Kwaliteit van zorg is belangrijk. Het is tenslotte mensenwerk. Maar wat als er (tijdelijk) niet voldoende personeel is? Het rondkrijgen van de planning wordt voor veel zorginstellingen steeds een grotere uitdaging. Wij kunnen jou als bemiddelingsbureau voor ZZP zorg in Groningen uit de brand helpen. Bij Connected to Care begrijpen we dat de zorgsector altijd in beweging is en dat er snel geschakeld moet worden. Wij werken flexibel en zijn voortdurend aan het zoeken en bemiddelen naar de juiste zorgprofessional voor jouw zorgvraag.

Wij vinden het belangrijk om de juiste match te maken. Wie past bij jullie en waarom? Of het nu gaat om de vraag naar een ZZP verpleegkundige in Groningen of een ZZP begeleider in Groningen, bij ons kun je zorgprofessionals inhuren die volledig bij jouw zorgvraag aansluiten.

Onze zorgprofessionals & specialisten

Wij hebben gespecialiseerde ZZP’ers in ons netwerk met verschillende specialisaties. Wij hebben zelf met name ervaring in de gehandicaptenzorg en (forensische) psychiatrie. 

Bemiddelingsbureau ZZP Zorg Groningen voor kwalitatieve ZZP’ers

Tegenwoordig worden veel zorgorganisaties geconfronteerd met toenemende uitdagingen op het gebied van dienstroosters. Deze problemen hebben vaak een tijdelijk of incidenteel karakter, waardoor het niet zinvol is om nieuw personeel aan te nemen. Daarnaast is het aantrekken van voldoende gekwalificeerd personeel ook geen eenvoudige opgave. Wij kunnen jou hierin volledig ontzorgen. Wanneer we de juiste mensen op de juiste plek zetten, wordt de perfecte match tussen zorgprofessional, zorgorganisatie én cliënt gevormd.

  • Vaste gezichten
  • Persoonlijk gematcht
  • Hoge kwaliteit zorg

 

Als bemiddelingsbureau in ZZP zorg zetten wij graag dat extra stapje wanneer het nodig is. Want als er vraag is naar bijvoorbeeld een ZZP verpleegkundige in Groningen, dan is deze vaak echt nú nodig. Wij begrijpen die noodzaak om kwalitatieve zorg altijd te kunnen leveren.

Zorgprofessionals Hoogeveen

Het belang van een langdurige relatie in de zorg voor ZZP in Groningen

We werken zoveel mogelijk met zorgprofessionals die voor langdurige opdrachten beschikbaar zijn. Als zorgorganisatie werk je daardoor zoveel mogelijk samen met dezelfde zorgprofessionals. Door zzp-ers in te zetten krijgen de cliënten zorg van de beste zorgverleners en ook heel belangrijk: ze zien steeds dezelfde vertrouwde gezichten. De zorgprofessional is écht onderdeel van jouw team. Hierdoor dragen wij bij aan de kwaliteit en de continuïteit van jouw zorgverlening. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, met één direct aanspreekpunt weet je precies wat je van elkaar kunt verwachten.

Altijd een ZZP zorgprofessional met ervaring en kennis in het vak

Continuïteit op de werkvloer is momenteel een grote uitdaging binnen zorgorganisaties. Of het nu gaat om een structureel tekort aan capaciteit of het zoeken naar vervanging voor bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, ziekte van personeel of onverwachte piekdrukte, wij zijn de juiste match op het gebied van zorgbemiddeling. Doordat wij al onze professionals persoonlijk kennen, weten we over welke ervaring en competenties zij beschikken. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en een match maken met jouw zorgvraag.

Wij zijn NBBU gecertificeerd

Bij Connected to Care werken wij volgens de richtlijnen van het NBBU voor bemiddelingsbureau’s. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat wij:

  • Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie;
  • Beschikken over een groot netwerk van opdrachtgevers;
  • Het SNA-certificaat hebben behaald en daarmee betrouwbaar zijn;
  • Vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan

Jouw bemiddelingsbureau voor zorg in Groningen

Onze drijfveer is het verbeteren van de zorg. Een tekort aan goede en flexibele zorgverleners, maar wel een hoop openstaande diensten? Wij beschikken over een groot netwerk van betrouwbare, vakkundige en enthousiaste zorgprofessionals. Hierbij zoeken wij altijd naar zorgprofessionals die qua persoon en werkwijze bij jouw organisatie passen.

Samen kunnen we de zorg een stukje beter maken. Ben je op zoek naar een bemiddelingsbureau voor zorg in Drenthe of in Groningen? Wellicht heeft jouw zorginstelling in Overijssel een zorgvraag en kunnen wij jou ook als bemiddelingsbureau voor zorg in Overijssel van dienst zijn. Bel ons, stuur ons een e-mail of laat je gegevens achter via het contactformulier op onze website. We staan klaar om met jou in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken.

Laten we connecten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laten we kennismaken!