Bemiddelingsbureau ZZP Zorg Drenthe

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

Kamp jij met structureel personeelstekort, ziekte van personeel of piekdrukte op jouw zorgafdeling? Er is steeds meer vraag naar zzp’ers in de zorg, maar dan wil je natuurlijk wel dat deze gekwalificeerd, gemotiveerd en flexibel zijn. Als ervaren bemiddelingsbureau ZZP zorg in Drenthe kunnen we jou hierin volledig ontzorgen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak waarbij altijd een op maat gemaakte match wordt gemaakt tussen zorgprofessional en zorgvraag.

Bemiddelingsbureau in de zorg Hoogeveen

Bemiddelingsbureau met een hart voor zorg in Drenthe

Het blijvende tekort in de zorg op het gebied van personeel is voor elke instelling of organisatie een uitdagend vraagstuk. Het gaat niet meer om opleidingsniveau, ervaring en competenties alleen. Het gaat juist steeds vaker om persoonlijkheid, betrokkenheid en motivatie. Je wilt het liefst zorg kunnen verlenen op het hoogste niveau, wanneer dan ook. Dat snappen we bij Connected to Care. Door het gericht inzetten van zorg ZZP in Drenthe, bied je jouw zorginstelling de mogelijkheid om flexibel en efficiënt te reageren op pieken in de zorgvraag.

Connected to Care is een ervaren specialist in het bieden van oplossingen voor deze vraagstukken. Een grote groep kundige zorgprofessionals zijn bij ons bemiddelingsbureau voor ZZP zorg in Drenthe aangesloten en staan klaar voor jou. De mensgerichte vakkennis die wij hebben opgedaan uit de zorg in combinatie met onze persoonlijke band met onze zzp-ers zorgen voor een perfecte match!

Onze zorgprofessionals & specialisten

Wij hebben gespecialiseerde ZZP’ers in ons netwerk met verschillende specialisaties. Wij hebben zelf met name ervaring in de gehandicaptenzorg en (forensische) psychiatrie. 

Voor en door zorgprofessionals

Je zoekt niet alleen naar opvulling van de werkuren. Je zoekt naar mensen die met hun hart voor de zorg hét verschil willen maken. Het leveren van goede zorg staat ten slotte altijd voorop. Om een goed beeld te krijgen van de zorgvraag, gaan we gezamenlijk in gesprek en kijken we waar de uitdagingen liggen. We investeren tijd om het verhaal van jouw zorginstelling te leren kennen. Alleen zo kunnen we de juiste match maken voor zorg met ZZP in Drenthe.

Een samenwerking met Connected to Care betekent garantie voor continuïteit en kwalitatief goede zorg voor de cliënt.

Zorgprofessionals Hoogeveen

Connected to Care: voor zorg met ZZP in Drenthe

Connected staat voor samen. Zo denken wij als bemiddelingsbureau voor zorg in Hoogeveen niet alleen aan morgen, maar willen we samen met jou streven naar een langdurige samenwerking. De kracht is dat wij echt kijken naar de hulpvraag en op basis daarvan onze professionals inzetten als volwaardig personeelslid. Is er extra personeel nodig? We denken graag met je mee en gaan direct aan de slag.

  • Eén aanspreekpunt
  • Laagdrempelig
  • Korte lijnen

De voordelen van ons bemiddelingsbureau voor zorg in Drenthe

  • Ondersteuning op maat: Wij leren jouw organisatie en je wensen kennen. Alleen zo kunnen we de beste match tussen zorgvraag en zorgprofessional maken.
  • Een duurzame samenwerking: Wij gaan voor een langdurige samenwerking waarbij we samen mooie resultaten behalen.
  • Persoonlijk contact: De communicatie met Connected to Care is altijd persoonlijk, snel en professioneel.

Zorgvuldig geselecteerde professionals voor jouw zorgvraag

Elk mens is uniek, elk mens heeft recht op goede zorg. Of het nu gaat om ZZP verpleegkundige in Drenthe of een ZZP begeleider in Drenthe, samen kijken we naar de perfecte match. Elke zorgvraag vraagt immers om een andere aanpak. Onze professionals worden zorgvuldig geselecteerd en wij zorgen dat zij over de juiste diploma’s en certificaten beschikken. Zo kunnen zij voor jouw bedrijf of instelling echt een toegevoegde waarde zijn.

Let’s connect

Wil jij ook zorgprofessionals inhuren? We houden ons graag bezig met het maken van optimale matches en het ondersteunen van jouw organisatie in de zorg. Ben je benieuwd wat we jouw organisatie te bieden hebben? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Laten we connecten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laten we kennismaken!