Even voorstellen... Edward Bruins!

Beste lezers, mijn naam is Edward Bruins en ik ben 1 van de 3 gezichten achter Connected to Care. Ik ben woonachtig in Zuidwolde en ga een sportieve uitdaging niet uit de weg. Genieten van het leven is voor mij erg belangrijk. Ik probeer regelmatig op reis te gaan en stel kwaliteit van leven voor mezelf en anderen voorop.


Zelf heb ik binnen meerdere gehandicaptenzorg en forensische instellingen gewerkt en dit is dan ook waar mijn specialiteit als professional ligt. Ik ben na mijn mooie jaren in loondienst gestart als ZZP-er waarbij ik mij ben gaan richten op complexe casuïstiek. In deze periode kwam ik er steeds meer achter dat ik nog meer vanuit mijn eigen visie de zorg wil aanvliegen. Samen met mijn oud-collega’s Eddie en Haeije hebben we hier meermaals over gesproken en onze eigen visie op ontwikkeld. Zo is Connected to Care geboren.

Ik ben erg blij met de vorderingen van Connected to Care en nu we een jaar bezig zijn, blijkt dat onze visie werkt en mogen we nauw samenwerken met meerdere organisaties. Hier ben ik trots op!