Even voorstellen... Eddie Zuidema!

Ik ben Eddie Zuidema. 1 van de drie oprichters van Connected to Care. Ik ben woonachtig in het mooie Pesse met mijn vrouw en dochter. In mijn loopbaan in de zorg heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen. Ik begon ooit in de open en gesloten jeugdzorg om vervolgens de overstap te maken naar de psychiatrie en de forensische psychiatrie. In mijn loopbaan heb vaak gewisseld tussen in vaste loondienst en het flexwerk. Het flexen op verschillende afdelingen en bij verschillende opdrachtgevers vind ik boeiend omdat ik van afwisseling houd.


De laatste jaren was ik werkzaam als zzp’er en daar merkte ik dat in niet tevreden was over de bureaus waar ik werkte. Het ging vaak over het opvullen van een opdracht en een daarbij behorend contract waar ik van vond dat ik beperkt werd in het ondernemerschap en de opdrachtgever benadeeld werd in het ‘’zelf ‘’ kiezen van zzpers. Door deze constructie word het zorgtekort naar mijn idee alleen maar groter.


Daarmee is het idee om te starten met Connected geboren. Samen met Edward en Haeije hebben we een visie bedacht waar een ondernemer zelfstandig kan zijn. En een zorginstelling kan kiezen. En kunnen we het hebben over ‘’goede’’ zorg.


Ik ben enorm trots op wat we nu zijn met Connected to Care. We hebben laten zien dat we kunnen, durven en soms best een tikkeltje rebels zijn!