Over ons

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

Connected to Care is een initiatief van drie gedreven zorgprofessionals met zowel ervaring in de (forensische) psychiatrie, jeugdzorg als in de gehandicaptenzorg. Met hart voor de zorg verbinden wij professionals en zorginstellingen, met als doel samen de zorg een stukje beter te maken. Onze coöperatie berust op een aantal kernwaarden. Deze kernwaarden vormen de basis van onze samenwerking en vind je terug bij al onze zorgprofessionals:

Haeije ten Berge

De afgelopen vijftien jaar ben ik werkzaam is geweest in diverse forensische settingen. Met een voorliefde voor complexe casuïstiek en een passie voor ‘out of the box’ denken, heb ik mijn vaardigheden als sociotherapeut ontwikkeld en ben ik als mens gegroeid.

Lees meer …

Eddie Zuidema

Gedurende mijn carrière in de zorg heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt, variërend van jeugdzorg tot psychiatrie en forensische psychiatrie. Mijn passie voor ‘goede zorg’ en ondernemerschap hebben geleid tot het ontstaan van Connected to Care. 

Lees meer …

Edward Bruins

Mijn professionele expertise ligt in de gehandicaptenzorg en forensische instellingen, waar ik me als ZZP-er heb gespecialiseerd in complexe casuïstiek. Samen met Eddie en Haeije hebben we onze eigen visie ontwikkeld hoe wij de zorg willen aanvliegen.

Lees meer …

Verbinding

Bij Connected to Care staat verbinding centraal. Dit doen wij enerzijds door een actieve verbinding met onze aangesloten zorgprofessionals aan te gaan, waardoor wij onze zorgprofessional kennen en hun unieke kwaliteiten op de juiste plek kunnen inzetten.

Anderzijds gaan wij de verbinding met zorginstellingen aan, door samen met onze opdrachtgevers de vraagstukken te onderzoeken en passende oplossingen te bepalen.

Hierdoor kunnen wij de juiste zorg professionals met zorginstellingen verbinden.

Betrokkenheid

We houden de lijnen kort.

Wij kennen onze zorgprofessionals, onderhouden contact met onze opdrachtgevers en zijn bekend met de doelgroep en locaties.

Hierdoor hebben wij een helder beeld van de situatie en kunnen wij op de juiste manier en met de juiste professionals aansluiten.

Professionaliteit

Bij ons staan kwaliteit en continuïteit van de zorg voorop.

Om dit te kunnen waarborgen vinden wij het belangrijk dat onze professionals beschikken over de juiste diploma’s en attitude.

Door middel van heldere communicatie, afstemming en hart voor de zorg streven al onze leden naar continuïteit en kwaliteit.