ZZP Verzorgende IG inhuren

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

Het is bijna dagelijks in het nieuws; de krapte op de arbeidsmarkt. Ook in de zorg is het tekort aan gekwalificeerd personeel een groeiend probleem. Geschikt personeel vinden is lastig en dat terwijl de zorgvraag steeds groter wordt. Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek door een ervaren en gekwalificeerde ZZP verzorgende IG aan jouw organisatie te matchen. Dit betekent dat jouw zorginstelling altijd eenvoudig en snel over een ervaren zorgprofessional beschikt.

ZZP verzorgende IG gezocht? Wij zorgen voor de perfecte match

Wordt het vullen van de werkroosters binnen jouw zorginstelling een steeds grotere uitdaging? De vraag naar verzorgende IG is groot en het juiste personeel vinden lijkt moeilijker dan ooit. Alles begint met het vinden van de juiste professional, op de juiste plek, op de juiste tijd, zonder onnodige kosten te maken.

Wij helpen je graag met het oplossen van jouw personele uitdagingen. We werken met een enthousiaste groep zzp’ers. Ervaren professionals die met zorg geselecteerd zijn. Deze zijn op elkaar ingespeeld en kunnen breed ingezet worden, zodat het team precies past bij uw zorgvraag. Dit stelt jou weer in staat om je volledig te richten op het leveren van kwaliteitsvolle begeleiding en zorg.

ZZP Verzorgende individuele gezondheidszorg

Een verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) heeft als takenpakket het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben bij hun dagelijkse levensverrichtingen. Dit kan variëren van hulp bij het opstaan en naar bed gaan tot het wassen en aankleden van de cliënt. Verder is de verzorgende IG verantwoordelijk voor het geven van medicatie, het verrichten van verpleegtechnische handelingen en het observeren van de gezondheidstoestand van de cliënt. Daarnaast heeft de verzorgende IG ook een belangrijke rol in de begeleiding en ondersteuning van de cliënt en zijn of haar naasten.

Connected to Care biedt zzp’ers aan die bevoegd en bekwaam zijn om bovenstaande handelingen uit te voeren. Connected to Care faciliteert ook in scholing.

Een ZZP verzorgende IG voor jouw zorginstelling:

Personeelstekorten, werkdruk, uitdagingen op de werkvloer… Dit mag de zorgkwaliteit niet drukken. Een ervaren ZZP verzorgende gezocht voor jouw zorginstelling? Je kunt bij ons zorgprofessionals inhuren die een hart voor de zorg hebben.

  • De steun en toeverlaat voor bewoners in de dagelijkse zorg;
  • Verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, evalueren en rapporten van het zorg leef plan;
  • Voert voorbehouden handelingen uit zoals het toedienen en verzorgen van medicatie;
  • Doet er alles aan om de kwaliteit van de zorg te verbeteren!

Langdurige samenwerking met jouw zzp verzorgende IG

Elke zorginstelling is uniek en heeft haar eigen wensen, uitdagingen en behoeften. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We nemen graag de tijd om echt achter de behoeften van jouw zorginstelling en zorgvraag te komen. Dit doen we niet vanachter ons bureau, maar in een persoonlijk gesprek. Door te luisteren, door te vragen en door samen te kijken naar de best mogelijke oplossingen. Wij streven altijd naar een langdurige samenwerking waarbij we niet alleen een vacature plaats invullen, maar samen bouwen aan betere zorg.

Verzorgende IG ZZP voor jouw zorgvraag door Connected to Care

Wij begrijpen dat zorg niet stil mag komen te staan. Wanneer je geconfronteerd wordt met onvoorziene uitdagingen of een plotselinge toename in zorgvraag, is snel schakelen essentieel. Connected to Care zorgt ervoor dat personeelstekorten in no-time worden opgelost, zodat de zorgcontinuïteit binnen jouw zorginstelling altijd gewaarborgd blijft. Om er als opdrachtgever zeker van te zijn dat alle documenten en gegevens van de zzp’er in orde zijn, zijn wij lid van het NBBU, de brancheorganisatie voor intermediairs op de arbeidsmarkt, en hebben we het keurmerk voor zzp-bemiddeling.

Connected to Care is het ZZP bemiddelingsbureau in de zorg om zorgprofessionals en de zorginstellingen met elkaar te verbinden. Benieuwd hoe een ZZP verzorgende IG van Connected to Care het verschil kan maken binnen jouw zorginstelling? Neem contact met ons op en ervaar zelf de meerwaarde van onze diensten en professionals.