ZZP'er Gehandicaptenzorg

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

Jouw partner in de ZZP gehandicaptenzorg

De gehandicaptenzorg is een zeer uitgebreide sector, welke vraagt om deskundigheid, ervaring en een bepaalde affiniteit binnen deze doelgroep. Doordat er veel verschillende soorten beperkingen zijn, die ook in ernst variëren, wordt er door Connected to Care op verscheidene manieren zorg verleend in de Gehandicaptenzorg.

Elke cliënt brengt weer een ander verhaal mee en creëert voor ons weer een nieuwe uitdaging. Samen met onze professionals in de ZZP gehandicaptenzorg creëren we kansen en mogelijkheden om het beste uit onze cliënten te halen. Hoe we dat doen? Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en kijken samen met jou naar de beste aanpak voor jouw zorgvraag.

De juiste ondersteuning in de gehandicaptenzorg

Bij Connected to Care streven we altijd naar het maken van de perfecte match. Zo heeft de één meer ervaring én affiniteit met bijvoorbeeld de ernstig meervoudig beperkte cliënt, de ander heeft alles in huis om bij te springen in team waarbij men vooral begeleidt in het moeilijk verstaanbare gedrag van de cliënt. De één kan zich goed redden met eventuele agressie van de cliënt, de ander is meer zijn of haar plek bij de cliënten waarbij minder agressie komt kijken. Als bemiddelingsbureau voor ZZP in de gehandicaptenzorg weten we als geen ander hoe we hiermee om moeten gaan.

Connected binnen de gehandicaptenzorg! Connected to Care staat met onze ZZP’ers 24/7 klaar voor zorgorganisaties en hun cliënten. Onze ZZP’ers zijn niet zomaar begeleiders die zomaar ergens geplaatst worden. Bij een zorgvraag vanuit organisaties kijken wij altijd goed naar welke ZZP’er past op de locatie van aanvraag.

ZZP begeleider gehandicaptenzorg gezocht?

Iedere ZZP begeleider in de gehandicaptenzorg heeft eigen krachten en talenten en deze zetten we dan ook graag in op de juiste locaties. Doordat wij onze mensen allemaal persoonlijk kennen vanuit het werkveld, weten wij goed waar wij iemand plaatsen en voorkomen we daarmee vaak “mis-plaatsingen”. Fijn voor de ZZP’er, fijn voor uw organisatie, maar vooral fijn voor de cliënt, want deze krijgt daardoor altijd de beste zorg en begeleiding.

Wat kunnen wij betekenen voor jou?

En een prettige bijkomstigheid van bovenstaande, is dat wanneer het alle partijen goed bevalt, dat diezelfde ZZP’er vaker ingezet kan worden en daarmee een bekend gezicht voor team en cliënt wordt. Meer weten over onze diensten en de inzet van onze ZZP begeleiders binnen de gehandicaptenzorg? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.