Zorgprofessionals inhuren

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

Merk je binnen jouw zorginstelling ook de gevolgen van personeelstekorten? Heb je dringend personeel nodig, maar ben je bang dat iemand simpelweg niet geschikt zal zijn? Bij Connected to Care kun je zorgprofessionals inhuren die door ons aan jouw organisatie worden gematcht. De juiste persoon op de juiste plek. Dit betekent dat jouw zorginstelling altijd eenvoudig en snel over ervaren zorgprofessionals beschikt.

Onze zorgprofessionals & specialisten

Wij hebben gespecialiseerde ZZP’ers in ons netwerk met verschillende specialisaties. Wij hebben zelf met name ervaring in de gehandicaptenzorg en (forensische) psychiatrie. 

In de zorg zzp inhuren? Wij maken de juiste match

Connected to Care beschikt over een pool van zorgprofessionals die echt een bijdrage kunnen leveren om de continuïteit van de zorg in balans te houden. Niet alleen maar denken aan morgen, maar juist verder kijken dan dat.

Zorgprofessionals inhuren betekent voor ons dat we gaan voor een doelmatige, effectieve en langdurige samenwerking. Met onze lange termijn visie laten we zzp-ers in de zorg écht meedraaien en onderdeel zijn van een team. Connected to Care ondersteunt en ontzorgt jou in de werkzaamheden op verschillende afdelingen.

Persoonlijk contact en korte lijnen

Connected to Care is altijd op zoek naar de samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat wanneer het ‘’ probleem’’ goed begrepen word we daarop actie kunnen ondernemen. Door middel van persoonlijke gesprekken kijken we samen naar de mogelijkheden en oplossingen. Door een constructief plan te bedenken kan er ook doelgericht gewerkt worden.

Connected to Care voor zzp'ers in de zorg

Verbinding staat bij Connected to Care centraal. Niet alleen kennen we onze zorgprofessionals en hun unieke kwaliteiten, we gaan ook de verbinding aan met zorginstellingen. Samen onderzoeken we jouw hulpvraag en bepalen we welke oplossing het meest passend is.

Bij Connected to Care zetten we zorgpersoneel in op elk gewenst niveau. De kracht is dat wij echt kijken naar de hulpvraag en op basis daarvan onze mensen inzetten. Dat maakt het verschil met andere bureaus. Ook zorgprofessionals inhuren? Onze ervaren en gedreven zorgprofessionals zijn jou graag van dienst.

Meer weten over de mogelijkheden van zzp in de zorg?

Wil je meer weten over de voordelen van zorgprofessionals inhuren? Of ben je benieuwd naar wat Connected to Care kan betekenen voor jouw zorginstelling? Connected to Care is dé zorgcoöperatie op het gebied van zzp in de zorg en helpt jou hier graag bij verder. Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.