NBBU Certificering

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

Connected to Care is onlangs aangesloten bij de NBBU, een onafhankelijk instituut wat eist dat leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van organisatie en administratie. Via deze weg proberen wij een professionele zorgbemiddelaar te zijn en een prettige aanbieder van zorgprofessionals voor jou als zorginstelling.

De NBBU certificering: wat houdt dat in?

De NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) is een brancheorganisatie voor uitzendondernemingen in Nederland. Dit instituut heeft een speciaal keurmerk voor zzp-bemiddelaars ontwikkeld. Het doel van het keurmerk is dat de bemiddelaar zijn risico's helder heeft en dat die voor de opdrachtgever beperkt zijn. Hierdoor kunnen wij als bemiddelingsbureau voor zorgprofessionals kwaliteit blijven leveren.

Om de NBBU-certificering te verkrijgen en te behouden, moet een uitzendbureau aan verschillende criteria voldoen. Deze criteria hebben betrekking op zaken zoals financiële betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, correcte toepassing van de NBBU-cao en het naleven van wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en beloning. Dit wordt jaarlijks onafhankelijk getoetst.

Connected to Care als betrouwbare partner in de zorg

Het is voor ons als bemiddelingsbureau voor zorgprofessionals van belang dat randzaken goed geregeld zijn. Dit hebben wij laten doorlichten door de NBBU en daar is uitgekomen dat wij glansrijk geslaagd zijn. Wij kunnen jou op die manier verzekeren van transparantie en duidelijkheid binnen onze werkzaamheden.

Wat voor ons belangrijk is het leveren van echt goede zorg. Samen zorgen we voor vakbekwame zorgprofessionals met liefde voor de zorg. Het lidmaatschap van de NBBU bied je de garantie dat je samenwerkt met een vakkundig en betrouwbaar bureau. Daar zijn wij trots op!

Wil je meer weten over onze NBBU Certificering en wat dit betekent voor jou als zorginstelling? Je kunt ons altijd telefonisch bereiken, via de mail of laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk hier onze ledenpagina op nbbu.nl