Bemiddelingsbureau ZZP Zorg Friesland

Betrouwbare zorgprofessionals
Transparante tarieven
Persoonlijk contact
NBBU Certificering

Het blijft voor zorgorganisaties een uitdaging om voldoende geschikt zorgpersoneel aan te trekken. Dit resulteert in een stijgende werkdruk onder het zorgpersoneel. Het vinden van gekwalificeerd, gemotiveerd en flexibel personeel kan immers een hele opgave zijn. Komt dit je bekend voor? Als bemiddelingsbureau ZZP Zorg in Friesland garanderen wij een op maat gemaakte match tussen zorgprofessional en zorgvraag, waarbij het leveren van goede zorg altijd voorop staat.

Bemiddelingsbureau zorg Friesland

De ideale match voor jouw zorginstelling

Het structurele tekort aan zorgpersoneel vormt een steeds groter wordende uitdaging voor vele zorgorganisaties. Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om opleidingsniveau en ervaring. Het gaat juist om de persoonlijke connectie, betrokkenheid en intrinsieke motivatie. Wij zetten ons in om met de inzet van zzp’ers in Friesland jouw instelling te ondersteunen in deze pieken van zorgvraag. Wij leveren ZZP zorg in Friesland, maar kunnen ook als zorgbureau in Hoogeveen of andere plaatsen worden ingeschakeld.

Een oplossing bieden voor jouw zorginstelling gaat verder dan het vullen van een rooster. Het draait om professionals die écht het verschil maken. Daarom investeren we tijd in het begrijpen van jouw unieke zorgbehoeften. Samen identificeren we de uitdagingen en zoeken we naar de best passende oplossing. Hierbij streven wij naar langdurige relaties tussen de zorgprofessionals, zorgvragers en de zorgorganisaties.

Onze zorgprofessionals & specialisten

Wij hebben gespecialiseerde ZZP’ers in ons netwerk met verschillende specialisaties. Wij hebben zelf met name ervaring in de gehandicaptenzorg en (forensische) psychiatrie. 

Zorgvuldig geselecteerde professionals voor elke zorgvraag

Iedere cliënt is uniek en verdient de beste zorg. Of je nu op zoek bent naar een zzp verpleegkundige in Friesland of een zzp begeleider, samen vinden we de perfecte match. Als bemiddelingsbureau voor zorg in Friesland begrijpen wij als geen ander dat het vinden van de juiste match tussen ZZP’er en organisatie van groot belang is. Wij waarborgen dan ook dat onze professionals beschikken over de juiste kwalificaties en certificaten.

Zorgprofessionals inhuren betekent voor ons dat we gaan voor een doelmatige, effectieve en langdurige samenwerking. Met onze lange termijn visie laten we zzp-ers in de zorg écht meedraaien en onderdeel zijn van een team. Connected to Care ondersteunt en ontzorgt jou in de werkzaamheden op verschillende afdelingen. We maken graag kennis met je om in kaart te brengen welke rol de zzp’er in jouw organisatie kan spelen.

Connected to Care: jouw bemiddelingsbureau ZZP Zorg in Friesland

Werken in de zorg is ‘mensenwerk’; vóór mensen en dóór mensen. Wij komen uit de zorg en willen met een heldere kijk, samen met een geselecteerde groep van zorgprofessionals, de huidige zorg verbeteren. Onze zzp’ers versterken het vaste personeel met een flexibele schil in de vorm van een groep vaste gezichten die aan alle kwaliteitseisen van de opdrachtgever voldoen. Of het nu gaat om een ZZP verpleegkundige in Friesland of een ZZP begeleider in Friesland, we werken zoveel mogelijk met zorgprofessionals die voor langdurige opdrachten beschikbaar zijn. Als zorgorganisatie werk je daardoor zoveel mogelijk samen met dezelfde zorgprofessionals, wat ook fijn is voor de cliënt.

Voor een structurele aanvulling op de capaciteit of voor het bieden van vervanging bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, ziekte van personeel of onverwachte piekdrukte, zijn wij de juiste partner op het gebied van zorgbemiddeling.

Connected to Care: jouw bemiddelingsbureau ZZP Zorg in Friesland

Heb je acuut mensen nodig om de planning te kunnen rondmaken? Wij versterken zolang het nodig is jouw team met zorgprofessionals. Betrouwbaar, goed bereikbaar en met een transparant tarief, dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Wij kennen de zorgverleners en weten wat hun kernkwaliteiten zijn. Wij kunnen ook direct op de vraag inspringen want we hebben nauw contact met al onze zzp’ers.

We werken met korte lijntjes: dat wil zeggen dat we altijd bereikbaar zijn voor jouw (aan)vragen en wensen. Ben je op zoek naar een ervaren zorgbureau in Groningen of zorgbureau in Drenthe? Je krijgt altijd iemand van Connected to Care aan de telefoon en wij helpen je snel en professioneel verder.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU is een onafhankelijk instituut wat eist van haar leden dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. Zo kunnen wij je altijd zo goed mogelijk van dienst zijn.

Waarom kiezen voor zorg ZZP in Friesland?

  • Op maat gemaakte ondersteuning: We nemen de tijd om jouw organisatie te leren kennen, zodat we de perfecte match kunnen maken.
  • Langdurige samenwerking: Wij streven naar duurzame relaties met zorginstellingen om samen blijvende resultaten te bereiken.
  • Persoonlijke benadering: Bij ons is communicatie altijd persoonlijk, efficiënt en professioneel.

Laten we connecten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laten we kennismaken!